| Kratki | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
amman
Broj komentara : 83 Location : Sarajevo Registration date : 2007-12-16
| Naslov komentara: Kratki Wed Dec 19, 2007 1:35 am | |
| Evo da i ovdje nesto pocne da se desava... kratak i poucan nadasve "Bolje jednom sa Snjeguljicom, nego 7 puta sa 7 patuljaka" | |
|
| |
MAXIMUM XXX
Broj komentara : 54 Age : 49 Location : Tu sam negdje Registration date : 2007-12-15
| |
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Wed Dec 19, 2007 2:18 am | |
| | |
|
| |
MAXIMUM XXX
Broj komentara : 54 Age : 49 Location : Tu sam negdje Registration date : 2007-12-15
| Naslov komentara: Re: Kratki Wed Dec 19, 2007 2:20 am | |
| | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Wed Dec 19, 2007 11:25 pm | |
| Ovaj nije kratak, ali je sladak Sumnjao Bosanac da ga zena vara i narucio detektiva... Posto nije imao dovoljno para, uzme najjeftinijeg....Kineza. Nakon par dana dobija pismo: Most honorable sir! You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I not see. No fee, Cheng Lee | |
|
| |
bax
Broj komentara : 58 Location : Sarajevo Registration date : 2007-12-15
| |
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Wed Dec 19, 2007 11:34 pm | |
| I jos jedan simpatican... navodno anegdota iz Beogradskog javnog prijevoza Ortak se vozi 56-icom i ulazi Ciganka na Padini da prosi - i ide od jednog do drugog i trazi po dinar. I tu stoji neka grand-mozgić devojka, na štiklicama, u skupoj bundi, miniću sva napirlitana. Dolazi Ciganka do nje i traži dinar i ova je pogleda zgadjeno, kao da hoće da povrati i kaze: "Ma nemoj, dinar po dinar palata!" A Ciganka je odmeri: "Kurac po kurac - bunda! Poucan.... | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Wed Dec 19, 2007 11:41 pm | |
| Blagdanski Hobotnica na bosanski Sastojci 1 malo jagnje (do 15 kg ) 1 veca hobotnica (cca 2 kg ) krompir Priprema Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krumpirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova, a jagnje ispeceno, izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama. Jagnje servirati na toplim tanjirima. | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Sun Dec 23, 2007 7:13 pm | |
| Crnogorsko udvaranje: Ja se tebi sviđam, a ti meni? | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Sun Dec 23, 2007 7:31 pm | |
| Zezaju se unuci s djedom i stave mu viagru u čaj. Ode djed van i poslije nekog vremena se vraća sav upišan. "Što je bilo djede, što si upišan?" "Stanem ja pišati, izvadim ga, vidim nije moj i vratim ga u gaće. | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Mon Dec 24, 2007 1:46 pm | |
| Antidepresiva .... Neki dan sam se osjećao potišteno, pa sam nazvao telefon za psihološku pomoć. Sve lokalne linije su bile zauzete, pa su me spojili u svoju afganistansku podružnicu. Rekao sam im da sam depresivan i da pomišljam na samoubojstvo. Oni su se oduševili i pitali su me znam li voziti kamion. | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Fri Dec 28, 2007 5:56 pm | |
| Kad smo kod sela i izgradnje .... Otišla Fata ginekologu i nakon pregleda upita je doktor: - Oprostite gospođice, a je li ono vaš momak građevinski radnik? - Jeste doktore, a što pitate? - odgovori mu Fata. - E, nek' vam je sa srećom. Udario ti je kamen temeljac - objasni joj doktor. | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Fri Jan 11, 2008 3:15 pm | |
| U šetnji su banana i vibrator... Vibrator se trese , a banana ga u čudu pogleda i kaže: " Pa šta se ti treseš, neće tebe pojesti. " | |
|
| |
amman
| Naslov komentara: Re: Kratki Fri Jan 11, 2008 3:20 pm | |
| Leže muž i žena, kad muž dobije želju za seksom. Počne on sa milovanjem, a žena ga odvrati: • Nemoj dragi, ne mogu danas, sutra imam zakazano kod ginekologa i želim da ostanem ispravna za pregled. Muž se s razumijevanjem povuče, ali nakon nekoliko minuta upita: • A imaš li sutra zakazano kod zubara ? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Kratki | |
| |
|
| |
| Kratki | |
|