Broj komentara : 58 Location : Sarajevo Registration date : 2007-12-15
Naslov komentara: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 12:56 am
MOzel neko pojasnit zasto je prekinuta saradnja sa alijansom VIS_OKO ? Sigurno nije bez razloga
MAXIMUM XXX
Broj komentara : 54 Age : 49 Location : Tu sam negdje Registration date : 2007-12-15
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 12:59 am
bax (citat):
MOzel neko pojasnit zasto je prekinuta saradnja sa alijansom VIS_OKO ? Sigurno nije bez razloga
E pa zahvali amman, pobijala je tvrdnje o valjanosti piramida i pogodila u bolnu tacku. Budi sretan sto nam nisu jos i rat objavili.
BegyHZ
Broj komentara : 45 Location : Seher Sarajevo Registration date : 2007-12-23
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:03 am
I ja sam bas to htio da pitam , a jel ozibljno to razlog ili ?
MAXIMUM XXX
Broj komentara : 54 Age : 49 Location : Tu sam negdje Registration date : 2007-12-15
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:07 am
BegyHZ (citat):
E za ovu zasluzujes besplatu turu svih resursa od mene, samo malo kasnije jer se punim za izgradnju sada. Javi kad zafali!
E, sad smislen odgovor na pitanje. Razlog prekida saradnje jos uvijek nije objasnjen, trenutno razrjesavamo tu problematiku. Svi cete biti obavjesteni cim se situacija razjasni.
bax
Broj komentara : 58 Location : Sarajevo Registration date : 2007-12-15
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:12 am
rijesavaj te to posto oni nama trebaju a ne mi njima puno su jaci od nas.... Ako ne rijesite problem odma ide sistem vanrednog glasanja i smjenjujemo diplomatiju
amman
Broj komentara : 83 Location : Sarajevo Registration date : 2007-12-16
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:22 am
MAXIMUM XXX (citat):
bax (citat):
E pa zahvali amman, pobijala je tvrdnje o valjanosti piramida i pogodila u bolnu tacku. Budi sretan sto nam nisu jos i rat objavili.
Pa ja Najlakse je na maksuma.
MAXIMUM XXX
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:36 am
amman (citat):
MAXIMUM XXX (citat):
bax (citat):
Pa ja Najlakse je na maksuma.
Pa fino sam ti rekao: "Piramida ima dok se ne dokaze suprotno"!
maximian
Broj komentara : 61 Registration date : 2007-12-15
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 1:40 am
Prekid saradnje kako kaze njihov osnivac ni njemu samom nije poznat, tako da cekam da mu bude poznato pa da i ja vama javim!
BegyHZ
Broj komentara : 45 Location : Seher Sarajevo Registration date : 2007-12-23
Naslov komentara: Re: prekid saradnje sa VIS_OKO Fri Dec 28, 2007 12:20 pm
MAXIMUM XXX (citat):
BegyHZ (citat):
E za ovu zasluzujes besplatu turu svih resursa od mene, samo malo kasnije jer se punim za izgradnju sada. Javi kad zafali!
E, sad smislen odgovor na pitanje. Razlog prekida saradnje jos uvijek nije objasnjen, trenutno razrjesavamo tu problematiku. Svi cete biti obavjesteni cim se situacija razjasni.
E neznas kakvi su visocani, krivo im sto nema piramide pa odugovlace da je naprave